sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

#yolo

Mihin nää viikot katoo, taas ollaan sunnuntaissa! Mikä meinaa myös sitä että viikot ennen pääsykoetta hupenee kiihtyvällä tahdilla, pienoinen stessiahdistus alkaa nostaa päätään... No, ressaamalla ei hommat hoidu eli positiivisuutta vaan kehiin ja pää pystyyn, luottoa omaan tekemiseen! Lukuviikkojakin on kuitenkin vajaa neljä jäljellä, hyvin ehtii vielä sisäistään asioita.

Reenattu on taas tällä viikolla, hyvin kulkenut kaikki ja kropassa riittää energiaa. Oisko tällä vapaammalla syönnillä osuutta asiaan, pitäis meinaan herkuttelusta olla energiavaratot täpötäynnä :D tää viikko mennyt jo siistimmällä linjalla mutta on mukaan mahtunut mökkiaamupalaa croissanteineen, grillausta (lue: halloumia NOM) ja kesän ekat jätskit, kaksin kappalein! Ei olla siis nipotettu täällä suunnalla, nyt alkaa olo taas löllöstyyn niin oisko tästä kireetä linjaa kesäkuulle asti. Reilu viikon päästä pitäis tulla tietoo irtosko castingpaikka, siitä sitten ainakin motia kiristellä!

    #suoraanhauberiin

Tein jalat kahdessa osassa to/pe, torstaina takaosastoo ja perjantaina etureiskat, pohkeet + sekalainen setti vatsoja. Eikä tuntunut kyllä liian kuormittavalta vaikka onkin kaks isointa lihasryhmää ja niin kontaktissa toisiinsa, emmä normaalisti tee jalkoja peräkkäin mutta nyt kävi näin!

   Oliks tarpeeks väriä päällä?

Torstain peppuspecial koostui seuraavista:

Takakyykky (vapaalla tangolla)
Bulgarialainen askelkyykky
Prässi leveä, jalat levyn yläosassa
Jalkojen koukistus maaten
Sjmv 

Saa prässinkin kohdistettua kivasti just pakaraan ja takareisiin kun esiväsyttää niitä ensin just esim. bulgarialaisella tai muulla vastaavalla mikä ottaa nimenomaan pakaraan. Hitaalla liikkeellä jatkuvasti pumpaten, aiai! Suorin jaloin maastaveto on yks mun lemppariliikkeistä, kun rutistaa pakaralla koko matkan ja ojentaa lantioo kunnolla ylhäällä niin tuntuma on taattu!

    No sitä pyllyä


Ja etureisiä:

Hack-kyykky, monia sarjoja jalkojen asentoa vaihdellen (keskellä yhdessä, alhaalla, alhaalla kantapäät ylhäällä)
Super: kapea prässi ja etukyykky 5kg levypaino sylissä, kantapäät toisen levypainon päällä, liike pari senttiä vajaa ylhäältä ja alhaalta että paine pysyy koko ajan
Jalan ojennus, 2 kovaa sarjaa ja kolmas pudotuksilla

Sit pohkeet istuen koneessa ja niitä vatsoja. Vajaa tunnin setti ja vaikkei ton enempää liikkeitä niin ihan riittävän rikki olin :D järjetön paine reisissä kun kaikki liikkeet pitää kontrolloituna!

Pe iltana junailin jyväskylään ja tänään kotiuduin aamupäivällä. Piti lukee junassa, otin päikkärit. Piti lukee kun pääsen kotiin, tein safkaa ja parkkeerasin aurinkoon. Piti alkaa nyt lukeen, aloin kirjottaan tätä. Ja sit ihmettelen miks ressaa... Nyt nainen, ota ittees niskasta kiinni! Ehkä mä. Kohta.... Vähän aikaa tartutan vielä väriä pintaan!




Kivaa ens viikkoa,

<3 Hanna

2 kommenttia: