sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Out here grinding

Uusia tuulia puhaltaa! Meikkikselle löytyi nimittäin kämppä jyväskylästä, nyt tarvis vaan saada duunikuviot kuntoon niin pääsisin muuttamaan jo kesällä. Ja toivoa ja luottaa tietysti siihen että lukemiset riittää ja pääsen sinne yliopistoon! Tästä ainakin lisäboostia loppukiriin, reilu kaks viikkoo vielä aikaa päntätä ennen h-hetkeä. Suht luottavaisilla mielin mennään ainakin tällähetkellä, saa nähdä kuinka paniikki alkaa iskeä kun koepäivä lähestyy... Pitäkää mulle peukkuja ja sormet ristissä sen puolesta että saisin ton asunnon pidettyä itselläni ja työhommat järjestyyn!

Treenirintamalla ei sen ihmeempiä, hyvin menee mutta menköön! Pääsiäisen perinteinen buffetpossuilu toi lisäenergiaa loppuviikon treeneihin ja nyt saan turvautua onneksi pelkästään rutiineihin ilman mitään ravintolasyömisiä sotkemassa kuvioita :D kyllä tälle likalle ruoka maistuu mutta niin pitääkin syödä kehittyäkseen. Ei enää ikinä ruokahommeleilla pelleilyä, sen oon itselleni luvannut ja siinä pysyn. Mulle ei toisaalta myöskään sovi pelkkä "ruoka on polttoainetta" -ajattelutapa, mulle ruoka ja ruoanlaitto on myös nautintoa ja niin mä sen haluunkin pitää. Hyvä ja puhdas ruoka tuo hyvän ja puhtaan olon, sen kanssa en kyllä kitsastele! 


Mahdollisimman värikästä ruokaa, se on mun motto! Eat a rainbow :)

Huomenna meen morjestaan Mattia ja katsastetaan onko tullut likalle uutta muhkua tai kehitystä ylipäätään. Kyllähän esim alkuvuoteen verrattuna kehonmalli on muuttunut selkeesti ja parempaan suuntaan mennään koko ajan, mutta kyllä oma silmä sokeutuu kehitykselle aina jossain kohtaa. Senkin takia räpsin paljon kuvia itestäni että on sitä vertailupohjaa! Mattiin luotan sataprosenttisesti, hän on ammattilainen ja tietää mitä tekee. Ohjeita noudattamalla ei voi mennä metsään! Treeniohjelmaa katotaan huomenna myöskin uusiks, katsotaan mikä paikka kaipaa eniten fokusta ja miten kokonaisuus toimii. Yhden puntin ajattelin kinuta viikkoon lisää, tällä hetkellä tuntuu ainakin siltä että kaks punttivapaata päivää riittää vallan mainiosti ja että kroppa jaksaa kyllä painaa. Ruokiin ei varmaan puututa, nykynen malli pelittää vallan mainiosti!

Jänniä aikoja eletään alkuviikosta myös fitnessmalleilun osalta, tänään on viimeinen hakupäivä eli ihan pian selviää riittikö potentiaali castingiin. Vähän ehkä möhlin ton hakemuksen sanallisen osan, en kirjoittanut lisätietoja -kohtaan itsestäni mitään kun ei siinä tullut ajatelleeksi että voishan tässä itseään tuoda esille ja edesauttaa mieleenjäämistä... Toivon siis suuresti että kuvilla on isoin merkitys :D ja jos se nyt tosta jää kiinni niin omaa tyhmyyttähän se vaan on, ens kerralla viisaampana. Sillä asenteella tietty mennään että ens kertaa ei tarvita ;D positiivisuuden kautta niin hyvä tulee!



Tämmönen tsirbula perjantaijumpalle lähdössä

Sekä perjantain takalistoreeni että tän päivän etureiskojen kiusaus oli kyllä taas semmosia settejä että morjes. Hetkeen ei oo pakarat ollu näin kipeenä, koitin putkirullailla niitä eilen puolisen tuntia auki mutta ihan samanlailla on tänään irvistyttänyt wc-pöntölle kyykistyminen tai istuminen ylipäätään. Rojahtaminen ois ehkä osuvampi ilmaisu :D vähän rupee jo kutkutteleen etureisissäkin tän aamun setti, en ihan hirveen innolla odota huomista saati ylihuomista. Onneks ei vielä huomenna oo aamulenkkiä ohjelmassa! 


On se pylly siellä edelleen. Säännöllisin väliajoin pitää tarkistaa ettei oo lähtenyt käveleen!


... Ja pakko oli vähän pullistella. Naruilla on halvat huvit! Ja laadukkaat puhelinräpsyt. Tärähtänyttä sen olla pitää!

Tän päivän treeni meni tämmösellä kaavalla, jos siellä jotakuta kiinnostelee:

Reiden ojennus 1x20, 3x12-15 (lämppäsetti ja ylipäätään etureisien herättelyjä, menee paremmin loppureeni perille)
Hack 4x10
Super: kapea prässi + askelkyykyt käsipainolla (3 rundia, prässiä 12 toistoo ja askelkyykkyjä 10 per jalka)
Etukyykky smithissä hiiiiitaaaaasti pumpaten 3x10

Loppuun pohkeet koneessa ja vatsoja (jalkojennostoja, rutistuksia jumppapallolla, sivurutistuksia jne)

En oo ihan hetkeen ollut yhtä rikki kun noiden prässi/askelkyykky-supereiden jälkeen, hyi luoja mikä pakotus reisissä. Yhh. Loppuun otin vielä noi pumppailut smithissä ja sitä tärinän määrä, oli ainakin ansaittu palautusjuoma! Ei ollut kauheen herkkua pyöräillä kotiin, kauheesti ei ollut jerkkua reisissä ylämäkiä varten niin taluttamisekshan se meni :D


Tämmösiä höpinöitä tällä kertaa, hurjasti ilostun muuten käviämäärien noususuhdanteesta :) tonni menee ihan just rikki, kiva jos mun jaarittelut jaksaa kiinnostaa! Ja jos postaustoiveideoita tulee niin toteuttelen niitä enemmän kun mielellään!

Pus,

<3 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti