keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Reeniä reeniä

Mun kristallipallo kertoo että huomenna oon rampa. Latsit ja takaolat on aivan jumissa maanantain rääkistä, etureidet kramppaa eilisestä ja jos ei tän päivän rinta-haukka-setin ja vatsajumpan jälkeen tee kipiää huomenna niin syön mun hikiset treenikengät. Tehtiin rinnalle vähän uutta ärsykettä, esiväsytettiin eka hiiiiitaaaaalla penkkipunnerruksella pelkällä tangolla pysäytyksellä alhaalla, sit pääliikkeenä vinopenkkiä smithissä tuoden tanko hitaasti rinnalle, pysäyttäen alhaalla ja räjähtävästi ylös. Kun ei omilla voimilla enää nouse niin kaveri jeesaa vielä viis... Ja siitä suoraa superina penkkipunnerrusta käsipainoilla. Ei ollu ihan hirveen voimakas olo kun ei vikalla kiekalla noussu enää ees vitosen kässärit!

Eilisen etureisien tappo onkin ihan oma stoorinsa... Superia superin perään. Ihan alkuun tehtiin perus kyykkyä parit lämppäsarjat ja pari kovaa settiä, sitten tämmösiä:

Eka setti: hack + kapea prässi, 3x10 
Toka: reiden ojennus + vaakaprässi, 3x12
Askelkyykkykävely lyhyellä askeleella 10kg käsipainot käsissä 3x20

Loppuun puristettiin viimeisetkin mehut irti hyppimällä salin rappusia pohjakerroksesta ylös sammakkohypyillä. Kolmesti nääkin alhaalta ylös, askelmia oisko about 40 eli päälle sata hyppyähän siinä pompittiin. Vikat askelmat kylläkin kontattiin kun ponnistusvoimaa ei vaan ollut :D tuli käsillekin hommia kun alas mennessä piti pitää niiden varassa koko paino, jalkojen kantovoimaan ei oikein luottoa löytynyt!



Huomenna ansaittu lepopäivä, perjantai menee duunissa 10-18 ja viikonlopulle säästyy lempparitreenit, peppu/takareisi ja olkapäät. Aerobisia oon hinkannut tällä viikolla joka aamu, suattaapi olla että huomenna lämmin sänky houkuttelee enemmän kun reippailu... Vaikkakin tykkään alottaa aamun lenkillä, lähtee päivä parhaiten käyntiin. Mutta tarttee välillä levätäkin! Ja laiskotella. Hehe.

Koska puhelimeen ei oo tallentunut oikein mitään julkaisemisen arvoista, saatte kuvituksena mun womencrusheja ja kroppaihanteita, riittävän realistisia sellaisia. Hard work and dedication, thats all it takes!


@idahilli


@fitnessunni

Molmmat svenska flickoreita, tuolla naapurissa tuntuu fitnessbuumi ainakin instagramin perusteella jylläävän vielä rajummin kun meillä kotosuomessa!

Kevyttä höpöttelyä vaan tällä kertaa, palaillaan taas piakkoin :)

<3 Hanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti